Smartproducts en ecodrugs

 

SMARTPRODUCTS EN ECODRUGS-drugs-content

Wat en hoe-Smartdrugs

Niet te verwarren met smartdrugs

Vaak wordt de term ‘smartdrugs’ gebruikt. Dit is echter ten onrechte. Smartdrugs zijn niet te koop in smartshops. Het zijn ‘geneesmiddelen’ die worden gebruikt bij vergeetachtigheid en dementie (Alzheimer, Parkinson, Korsakov). Gezonde mensen gebruiken deze middelen in de veronderstelling dat ze tot verbetering van geheugen, concentratie en intelligentie zouden leiden.

Smartproducts

Smartproducts bestaan uit verschillende stoffen. Energydrinks bijvoorbeelden, kunnen stoffen als guarana, taurine en cafeïne bevatten. Er zijn echter ook smartproducts verkrijgbaar die een chemische samenstelling.

Ecodrugs

Ecodrugs zijn producten die uit de natuur afkomstig zijn, bijvoorbeeld ginseng, paddo’s, qat/ khat, yohimbe, valeriaan of de peyotecactus. Ze kunnen het bewustzijn op verschillende manieren beïnvloeden. Kijk ook bij effecten.

Smart nutrients

Naast ecodrugs en smartproducts zijn ook smart nutrients verkrijgbaar in een smartshop (en in reformzaken, drogisterijen en zaken die gespecialiseerd zijn in vitames). Het zijn voedingsmiddelen/ -supplementen die vitaminen, mineralen en/of aminozuren bevatten.

Wat zijn de werkzame stoffen van smartproducts en ecodrugs?

Smartproducts en ecodrugs hebben verschillende werkzame stoffen. Kijk ook bij effecten.

Hoe zien smartproducts en ecodrugs het eruit?

Er zijn verschillende uiterlijke kenmerken: bladeren, kruiden, paddestoelen, vloeistoffen, pillen, blikjes, flesjes e.d.

Hoe gebruik je smartproducts en ecodrugs?

Afhankelijk van de soort kunnen ze worden gedronken, gegeten of geslikt. Kijk ook bij effecten.

Common - After current page

Call to action knop